AKTUELNO

Posle negodovanja golmana Partizana Vladimira Stojković i nekih čelnika kluba da gol Crvene zvezde nije regularan, novi snimak koji se pojavio stavio je tačku na reakcije crno-belih.

Naime, Zvezda je u 73. minutu izjednačila rezultat posle udarca Ričmonda Boaćija, ali neki su se pitali da li je lopta celim obimom prešla gol liniju.

Na novom snimku koji je rađen sa zapadne tribine jasnije se vidi da je Stojković ipak zakasnio sa reakcijom.

Ovako, crno-beli moraće da sačekaju na neku drugu priliku i eventualni gol protiv crveno-belih kako bi dokazali svoje kvalitete.

Foto: Printscreen

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je golman Vladimir Stojković u afektu posle 158. večitog derbija izjavio "da će se odreći pasoša Srbija" i poručuje da je nemoguće da se odrekne svoje zemlje koju je dva puta odveo na Mundijal.

- Uprava FK Partizan, nakon sastanka sa igračem Vladimirom Stojkovićem, želi da ukaže javnosti da su izjave našeg igrača, date neposredno nakon 158. derbija, plod afekta usled nepojamne sudijske nepravde kojom je utvrđen njegov konačan rezultat - navodi se u saopštenju iz Humnske.

Istovremeno, Stojković izražava i lični otklon usled nepromišljenog i neprimerenog dela svoje izjave i ističe da se nikada ne može i neće odreći, niti svoje države, niti svog pasoša jer je nebrojeno puta do sada našu zemlju reprezentovao na najsvetliji i najdostojanstveniji način, neretko i kao istinski junak velikog broja utakmica fudbalske reprezentacije Srbije.

#Crvena Zvezda

#Derbi

#FK Partizan

'