AKTUELNO

Fudbaler Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben, glavni junak sa dva gola u Salcburgu (2:2), kaže da ne može da opiše osećaj posle pogodaka i plasmana u Ligu šampiona, u kojoj je poželeo da se sretne sa Liverpulom.

Ben je u rasponu od samo 77 sekundi dva puta matirao Cicana Stankovića na asistencije Miloša Degeneka i trasirao put Zvezdi u sam krem evropskog fudbala.

- Osećaj je neverovatan kad postignete golove vredne plasmana u Ligu šampiona. Ostvarili smo veliki san i zakazali duele sa najvećim evropskim klubovima. Želim da igramo protiv najboljih, priželjkujem Liverpul, volim taj klub - izjavio je Ben posle utakmice u Salcburgu. Napadač sa Komorskih ostrva zahvalio se Degeneku na sjajnim asistencijama.

- Degenek mi je dva puta asistirao i samim tim u velikoj meri je zaslužan za golove. Zahvalan sam mu na dodavanjima, proslavili smo pogotke zajedno.

Ben dodaje da nikada nece zaboraviti veče u Salcburgu.

- Bila je ovo neverovatna noć. Uspeli smo da se vratimo i pokažemo borbeni duh i veoma sam srećan zbog ovakvog epiloga.

Istakao i je i ulogu Zvezdinih navijača, kojih je bilo blizu 10.000 na Red Bul areni.

- Zdušno su nas bodrili tokom celog meča i na kraju smo zajedno ostvarili veliki uspeh. Podrška publike nam je veoma važna i ovim uspehom smo im odali zahvalnost - zaključio je strelac šest golova u kvalifikacijama ovog leta.

Crveno-beli danas od 18 sati saznaće rivale u Ligi šampiona posle žreba u Monte Karlu.

#Crvena Zvezda

'