AKTUELNO

Stojković i Tadić su na svečanosti u beogradskom hotelu Kraun plaza dobili Zlatne lopte FS za najbolje pojedince u srpskom fudbalu.

Najbolji srpski trener ove godine Dragan Stojković Piksi izjavio je da nema ništa protiv toga da Dušan Tadić bude njegov naslednik i sa istim nadimkom vodi reprezentaciju Srbije ka plasmanu na Mundijal u Rusiji 2018. godine.

Foto: Tanjug

- Ne bih mu dao isti nadimak, to je moj i ničiji... Šalim se, nemam ništa protiv toga da nosi isti nadimak, on je sinonim za fudbal. Tadić je sjajan individualac, ono sve što radi na terenu volim da vidim u fudbalu. Njegova inspiracija doprinela je odlične rezultate, ali tek je na početku. U stanju je da bukvalno sam reši utakmicu, verujem da će biti još bolji u 2017. godini - pohvalio je Stojković srpskog reprezentativca.

Foto: Tanjug

Stojković je dodao da je reprezentacija Srbije na pravom putu ka plasmanu na Svetsko prvenstvo, prvi put posle osam godina.

- Zadovoljan sam dosadašnjim tokom kvalifikacija, iako je Srbija druga, ali ima vremena da se isprave stvari. Sve ima smisla, realno možemo da se kvalifikujemo u Rusiju, sa Muslinom, Tadićem i saigračima to je moguće - poručio je Piksi.

Foto: Tanjug

Stojković navodi da je srećan u kineskom Gvanžu RF i da je potpuno fokusiran na obaveze u klubu, sa kojim je u septembru potpisao novi četvorogodišnji ugovor.

S. P.

#Dragan Stojković Piksi

#Nagrada

#fudbal

'