AKTUELNO

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je večeras od reprezentacije Švajcerske u Kalinjingradu rezultatom 2:1.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić posle poraza od Švajcarske 23:1 izjavio je da je ekipa svesno rizikovala u finišu jer je želela pobedu i zato je kažnjena.

- Prvo poluvreme bilo je kako smo želeli, u drugom rano smo primili naivan gol i sve je poremećeno. U poslednjih 10 minuta sam napravio izmenu, uveo napadača umesto zadnjeg veznog, hteli smo da rizikujemo i pokušamo da dobijem utakmicu jer bod nije donosio praktično ništa zbog rezultata Brazil - Kostarika - rekao je Krstajić.

On je dodao da ekipa neće odustati od borbe ni protiv Brazila.

Biće teško, oni su možda i glavni favoriti za titulu, ali vidite da favoriti ne dobijaju lako. I oni imaju mana, sigurno da nećemo da pokleknemo i učinićemo sve da napravimo rezultat koji nama odgovara.

Foto: Tanjug

Kapiten Aleksandar Kolarov istakao je da je znao koliko je Švajcarska dobra, ali da je šteta što je meč izgubljen greškama.

Foto: Tanjug

- Imali smo utakmicu u našim rukama, ali našim greškama smo izgubili. Teško je, nama je najteže. Ostaje nam Brazil, samo pobeda vodi dalje i probaćemo da je ostvarimo. Nema vremena sad za mnogo razmišljanja, bitno je da se odmorimo i psihološki spremimo. Dok postoji šansa borićemo se - rekao je Kolarov.

Pročitajte još: PORAZ ORLOVA U KALINJINGRADU: Švajcarci s Kosova slave pobedu uz SRAMNE PROVOKACIJE, Srbija - Švajcarska 1:2

#Srbija

#Švajcarska

'