AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izvinio se danas rukovodstvu kluba, na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem, i izrazio žaljenje zbog svojih komentara u sredstvima javnog informisanja.

U prostorijama FK Partizan danas je održan sastanak članova Odbora za hitna pitanja sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, prvim trenerom Miroslavom Djukićem i njegovim prvim pomoćnikom Goranom Pandurovićem.

- Polazeći od poštovanja svih institucija FK Partizan, želje da naš klub bude dostojan svoje tradicije, a oni koji mu služe, nosioci i nastavljači njegove slave i uspeha, svi prisutni su izrazili uverenje da su organsko jedinstvo i međsobno uvažavanje suštinski element svake, a posebno sportske saradnje. U tom smislu, usled pogrešne percepcije određenih tokova u FK Partizan, a svestan načela podele nadležnosti, klupskih dužnosti i discipline, prvi trener je izrazio žaljenje i izvinjenje predsedniku kluba Miloradu Vučliću i članovima Upravnog odbora usled neprimerenih izjava datih u sredstvima javnog informisanja - navodi se u saopštenju Partizana.

U saopštenju se navodi da je Odbor za hitna pitanja istakao neophodnu potrebu za nastavljanjem dobre prakse održavanja autonomije rada sportskog, upravnog i administrativnog sektora i tesne saradnje uz svesrdno poštovanje i rad na unapređenju svih segmenata FK Partizan.

Ovo telo je i istaklo nadu u još bolje zajedničke sportske rezultate u budućnosti, čime je otklonjena dilema da će Đukić i naredne sezone voditi Partizan.

- Izražavajući potpuno jedinstvo Upravnog odbora i sportskog sektora Kluba, uz želju da u budućnosti sve Partizanove snage samo jačaju i sabiraju se, Odbor za hitna pitanja, na čelu sa predsednikom Kluba, ističe nadu u još bolje zajedničke sportske rezultate u budućnosti - piše u saopštenju.

#FC Partizan

#Milorad Vučelić

#Miroslav Đukić

#fudbal

'