AKTUELNO

Fudbaler Real Madrida Brazilac Marselo priznao je da ga je lopta udarila u ruku, u situaciji kada turski sudija Džunejt Čakir nije video penal za Bajern, ali i poručio da to ne umanjuje uspeh i plasman u treće uzastopno finale Lige šampiona.

Centaršut Džošue Kimiha, pri kojem je lopta udarila u ruku Marsela, sudija Čakir nije okarakterisao kao najstrožu kaznu u remiju u Madridu (2:2), posle čega je Real izborio prolaz dalje zahvaljujući trijumfu 2:1 u prvom duelu.

- Ako kažem da me lopta nije udarila u ruku onda sam lažov. Ovakve stvari se dešavaju, isti sudija grešio je i na našu štetu ranije. Teško je doneti odluku, Kimih je bio odmah ispred mene - kaže Marselo.

Odlični levi bek, asistent kod prvog gola Karima Benzeme, istakao je da mu je drago što su upravo dvostruki strelac Benzema i golman Kejlor Navas bili najzaslužniji za eliminaciju Bajerna.

- Veoma sam srećan zbog Kejlora i Karima, zaslužili su ovakav meč. Fudbal je takav, nekad padaš, a nekad si visoko. Išli smo polako cele sezone, uživali i sada stigli do finala. Verujem da možemo ponovo da ispišemo istoriju - dodao je Marselo, ključni fudbaler Reala u neverovatnom uspehu i četvrtom finalu Lige šampiona u poslednjih pet godina.

Real u finalu, u Kijevu 26. maja, čeka boljeg posle večerašnjeg revanša Rome i Liverpula (2:5).

#FK Real Madrid

#Marselo

'