AKTUELNO

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić izjavio je danas da mu je meč sa Zenitom iz 2011. godine ostao u najlepšem sećanju i pozvao je navijače da u velikom broju dođu na prijateljsku utakmicu sa ekipom iz Sankt Peterburga, koja će biti odigrana u subotu od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Spajić je kao omladinac Crvene zvezde odigrao prijateljski meč sa Zenitom 2011. godine na Marakani. Ovaj duel je završen bez pobednika, 1:1.

- Susret sa Zenitom iz 2011. godine mi je ostao u najlepšem sećanju. Tada su protiv ruskog kluba igrali uglavnom mlađi igrači, među kojima sam bio i ja, kao i nekoliko prvotimaca. Mnogo nam je značila ta utakmica, bio je prelep osećaj igrati protiv kluba kao što je Zenit - rekao je Spajić, prenosi zvanični sajt kluba.

On je podsetio da su 2011. godine na meču Zvezde i Zenita tribine Marakane bile ispunjene.

- Atmosfera je zaista bila neverovatna, a gost na utakmici je bio i Vladimir Putin. Bilo je to lepo iskustvo za mene, ali i dobar meč, koji se završio nerešenim rezultatom - istakao je Spajić, prenosi zvanični sajt kluba.

Ulaz na subotnji meč Crvene zvezde i Zenita biće besplatan za navijače.

- Pozivam navijače da dođu na utakmicu, koja se igra u subotu, biće lep dan, a meč se igra u dobrom terminu. Svi oni koji dođu će uživati na stadionu, imaće priliku da gledaju verujem dobar fudbal, iako je u pitanju prijateljska utakmica, tokom reprezentativne pauze - rekao je fudbaler Crvene zvezde.

- Očekujem sjajnu fudbalsku predstavu i lep događaj sa našim prijateljskim klubom. Negujemo prave vrednosti, a utakmica koja je pred nama je još samo jedna potvrda toga. Zvezdaši, vidimo se na Marakani - poručio je Spajić.