AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da ga ne plaši to što crno-beli još nisu doveli nijednog igrača i istakao da će klub učiniti sve da zadrži golmana Vladimira Stojkovića.

- Ne plaši me (što još niko nije došao), jer je Partizan pokazao da je ekipa. Ja težim tome da stvorim Partizan sa sistemom... Mi smo to pokazali i u ovoj godini. Imali smo momenata gde Suma nije funkcionisao, ali se to nije osetilo jer je ekipa funkcionisala. Tošić je bio povredjen u nekim ključnim utakmicama, ekipa je i dalje funkcionisala... - rekao je Đukić novinarima nakon predstavljanja kalendara crno-belih za 2018.

Đukić je naveo da igrači koji nisu uspeli da se nametnu već polako odlaze iz Partizana, ali je dodao da velikih odlazaka u predstojećem prelaznom roku neće biti.

- Mislim da neće biti velikih odlazaka, biće odlazaka koje mi dozvolimo. Neće biti odlazaka koji nisu kontrolisani. Nadam se da će kostur ekipe ostati - rekao je Đukić.

Golman Partizana Vladimir Stojković proglašen je za najboljeg igrača u 2017. u izboru Fudbalskog saveza Srbije.

- Stojke je odradio vrhunsku polusezonu. On je bitan igrač, čovek za nas... Bitno je što je dobio tu nagradu jer je sa samopouzdanjem on još bolji. Stojke je vrhunski golman i sigurno da će Partizan učiniti sve da on ostane. Da li će ostati ili neće, to ćemo videti na kraju. Ja sam siguran da će Partizan, ali i Stojke učiniti sve da bude ovde. Koliko je to realno, videćemo - rekao je Đukić.

#FK Partizan

#Miroslav Đukić

#fudbal

'