AKTUELNO

Loš start "Orlića".

Evropsko prvenstvo za selekcije do 21 godine počelo je juče, a naša reprezentacija danas je izgubila od reprezentacije Portugala.

Meč sa Portugalom mogli ste da pratite na aplikaciji KlikTV.

- GOOOL! Portugal vodi 2:0 od 88. minuta. Renato Sančez je pokazao zašto je bio najbolji mladi igrač seniorskog Evropskog prvenstva u Francuskoj, kada je Portugal osvojio trofej.

U 86. minutu Portugal je imao veliku šansu. Šutirao je Fernandeš, ali je lopta otišla pored gola.

- Gol za Srbiju već u prvom minutu drugog poluvremena, ali je morao biti poništen zbog očiglednog ofsajda Uroša Đurđevića.

Poluvreme. Prilično izjednačena borba, ali su Portugalci imali više koncentracije u 37. minutu, što im je donelo i pogodak.

- Drugo poluvreme počelo je izmenama u oba tima. Umesto Aleksandra Čavrića za Srbiju će igrati Srđan Plavšić, a u timu Portugala umesto Žote u igri je Bruma

- GOOOL! Portugalci vode od 37. minuta golom Gonsala Guedeša, koji je bio spretniji od Miloša Veljkovića.

SRBIJA: Milinković-Savić - Gajić, Jovanović, Veljković, Antonov - Maksimović, Grujić, Gaćinović, Živković, Čavrić - Đurđević.

PORTUGAL:Varela – Kanselo, Je, Rubin Semedo, Rodrigez – Karvaljo, Neves, Fernandeš – Žota, Podense, Guedeš.

Andrija Živković, naš reprezentativac Srbije, uveren je da možemo do titule šampiona.

- Verujem u ovu ekipu i stručni štab i mislim da možemo da osvojimo ovo prvenstvo - rekao je Živković i dodao:

- Mislim da sam spreman sada, trenirao sam puno i biće zanimljivo na prvenstvu.

Foto: Tanjug

Kolektiv i druženje je ono što izdvaja naše momke. Svakodnevno se čuju, i dišu kao jedan, pa se nadamo da ni uspeh neće izostati.

- Pratim igre ostalih drugara. Svakodnevno smo na vezi. Čujemo se, održavamo kontakt i mislim da će biti sve u redu na Evropskom prvenstvu - iskren je Andrija.

Fudbalski klub Lacio nije pustio najboljeg igrača Sergeja Milinković-Savića da nastupa za našu reprezentaciju, a Žile ima svoje viđenje te situacije.

- Veliki udarac za nas. Sergej je fantastičan i sigurno će nam faliti na prvenstvu. Moraćemo da se izborimo nekako - zaključio je Živković.

#Portugalija

#Reprezentacija

#Srbija

#fudbal

'