AKTUELNO

Crne slutnje tridesetogodišnji fudbaler podelio je sa bivšim saigračem koji je njihovu prepisku objavio na svom Tviter nalogu.

Bivši fudbaler Njukasla Čeik Tiote preminuo je 5.juna, a trebalo je da uskoro dobije četvrto dete.

Tiote je preminuo u 30. godini nakon što mu je pozliko tokom treninga u Kini. Engleski mediji su otkrili neke detalje iz života bivšeg fudbalera Njukasla.

Dve žene i ljubavnica

Nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače je u centar britanskih tabloida došao pre tri godine, kada je priznao da ima dve žene.

Pročitajte još: SVET SPORTA ZAVIJEN U CRNO: Fudbaler doživeo SRČANI UDAR na treningu i UMRO

Tioke je u Britaniji živeo sa ženom Madah i dvoje dece, dok se u Abidžanu oženio sa Leticijom Dukrom. On se u početku pravdao da je sve u redu, ali se kasnije predomislio i ostavio je Leticiju.

U međuvremenu se javila još jedna ljubavnica tadašnjeg fudbalera Njukasla Niki Mpofu, koja je otkrila da ima dete sa Tioteom.

Foto: Wikipedia

Tiote je tvrdio da prema islamskom zakonu ima pravo na četiri žene, a uskoro je trebalo da dobije četvrto dete.

Njegov bivši saigrač iz Njukasla Demba Ba otkrio je da se uoči treninga dopisivao sa Tioteom. Ba tvrdi da je Tiote predosećao da može nešto loše da mu se desi.

Pročitajte još: ŠOK U CENTRU GRADA: Dvoje dece ISPALO IZ GEPEKA kod hotela Moskva, majka nastavila da vozi (VIDEO)

- Alah može da nas učini velikim na nebu, ne u ovom životu - poručio je Čeik Dembi.

On je proveo sedam godina u Njukaslu za koji je od 2010. do 2017. godine odigrao 138 utakmica. Karijeru je počeo 2005. godine u Belgiji, u Anderlehtu, a igrao je još za Tvente i Rodu.

#Poruka

#Smrt

'