AKTUELNO

Poslednju utakmicu odigrao je danas u Rimu.

Kapiten Rome ovacijama je dočekan na stadionu "Olimpiko" pred poslednju utakmicu u karijeri.

Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti pobedom protiv Đenove 3:2 oprostio se od dresa rimskog kluba, najverovatnije i od fudbala, a spektakl je umalo "pokvario" strelac drugog gola za goste Darko Lazović.

Foto: Tanjug

Na rasprodatom "Olimpiku" Toti je ušao u igru u 54. minutu umesto Mohameda Salaha, odigrao više od pola sata i kasnije se emotivno oprostio od navijača i terena gde je debitovao još 1993. godine.

Nema sumnje da će ovaj dan zauvek pamtiti, emocije su ga savladale kada je zagrlio troje dece i suprugu Ilari Blazi. Suze su same išle, plakali su i legendarni kapiten, i njegovi saigrači i svi na tribinama...

Obišao je počasni krug i pozdravio sve tribine. Odlazi rođeni Rimljanin, Totiju se nikako nije odlazilo sa stadiona, bilo je toliko emotivno - neće više na njega izaći u dresu i kopačkama.

Foto: Tanjug

Mnogi navijači su u suzama pozdravili Totija, koji je završio karijeru posle 25 sezona koje je proveo u prvom timu Rome, jedinog kluba za koji je nastupao.

Toti je utakmicu protiv Đenove, pred punim tribinama stadiona "Olimpiko" u Rimu, počeo kao rezerva, a i sam je bio u suzama kada je seo na klupu. U 54. minutu "Principe" je zamenio Mohameda Salaha i na terenu proveo nešto više od pola sata.

#Frančesko Toti

#fudbal

#oproštaj

'