AKTUELNO

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Kući fudbala u Staroj Pazovi pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Lep i sunčan dan dočekao je naše fudbalere prvog dana okupljanja reprezentacije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Vidno raspoloženi pristizali su jedan po jedan, a izostali su samo Dušan Tadić, Aleksandar Kolarov i Nikola Maksimović koji će se naknadno staviti na raspolaganje selektoru Slavoljubu Muslinu. Oni su juče imali obaveze u svojim klubovima.

Starosedelac u reprezentaciji je novi član Kristal Palasa Luka Milivojević.

- Moramo da idemo u Gruziju da pobedimo. Mi nismo potcenili protivnike, potcenio ih je narod. Gledali smo video-analizu i videli smo da se radi o nezgodnoj reprezentaciji - rekao je Milivojević.

On je dodao da je Gruzija gubila neke bodove, iako je trebala da osvaja.

- Oni su kući izgubili od Austrije, a nije trebalo da izgube, i odigrali su nerešeno u Velsu, a trebalo je da pobede. Moramo da pazimo maksimalno. Nemamo pravo na kiks - dodao je on.

Foto: Tanjug

Milivojević je najzvučnije pojačanje Kristal Palasa u zimskom prelaznom roku.

- Ide nam dobro za sada. Ima još 10 kola do kraja, a to znači da je 30 bodova u opticaju. Imamo težak raspored, pošto igramo sa skoro svim ekiapa koje se nalaze u top šest na tabeli. Ove tri pobede koje smo ostvarili su za nas jako bitne.

Naš reprezentativac je imao i dobrog učitelja u Engleskoj, a on mu je saigrač i u reprezentaciji. Naravno, reč je on asu Čelsija Nemanji Matiću.

- Nemanja me naučio nekim forama kako bih se lakše prilagodio u Engleskoj. Naravno, ko će da mi pomogne ako on neće, pa naši smo - nasmejano je za kraj rekao Luka.

- Nemanja me naučio nekim forama kako bih se lakše prilagodio u Engleskoj. Naravno, ko će da mi pomogne ako on neće, pa naši smo - nasmejano je za kraj rekao Luka.

N. Petričević

#Luka Milivojević

#Reprezentacija

#Srbija

'