separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

HOROR! Pojavio se snimak KRVAVE TUČE 'DELIJA' I LOKALACA: Sevale šipke, nastao POTPUNI HAOS, a onda se ZAČUO PUCANJ! (VIDEO)


Navijači Crvene zvezde su učestvovali u brutalnoj tuči na ulicama Berna pred meč sa Jang Bojsima, a nemoćna policija je morala da puca iz pištolja ne bi li sprečila eskalaciju tuče!


Više hiljada navijača Crvene zvezde, u korteu, iz centra Berna krenulo je ka stadionu "Švajcarska" na utakmicu protiv Jang Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona.

Nedaleko od Berenplaca, gde su se skupljale Delije, dogodila se i provokacija Albanca iz svog stana, ali do incidenta nije došlo.

Autor: TANJUG/ŽELJKO VUČKOVIĆ

On je izašao na prozor i kratko dobacivao, na šta su navijači su na njegov potez odgovorili skandiranjem "Kosovo je srce Srbije".

Međutim, kada je korteo nastavio put ka stadionu dogodio se novi incident. Delije su bile ponovo isprovocirane što je prouzrokovalo opštu tuču posle koje je reagovala policija koja je koristila čak i vatreno oružje.

Uz srpske pristalice nije primećen veliki broj policije, samo dva vozila, koja su na kraju bila izlepljena sličicama Zvezdinih boja i obeležja.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti