AKTUELNO

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da se nada da će njegovi fudbaleri polusezonu završiti onako kako su počela i da veruje da će pružiti maksimum protiv Čukaričkog bez obzira na vremenske uslove u Beogradu.

- Spremićemo se na najbolji mogući način i bez obzira na vremenske prilike, verujemo da ćemo pružiti maksimum i nadam se da ćemo završiti godinu kako smo i počeli. Čuli smo da će biti loše vreme, niko ne voli da igra po lošim teškim terenima. Obe ekipe žele da igraju fudbal, ako vreme ne bude dobro, igra će ići u nekom drugom pravcu - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u subotu gostovati Čukaričkom u 21. kolu Super lige Srbije, kojim će se završiti prvi deo sezone.

Milojević je kazao da očekuje izuzetno tešku utakmicu.

- Čukarički je ekipa koja ima najbolji kontinuitet igara od početka prvenstva. Nisu mnogo menjali sastav, a Simo Krunić jako dobro radi posao, što se vidi i po mestu na tabeli - kazao je Milojević.

Crveno-beli će biti oslabljeni neigranjem Milana Pavkova.

- Pavkov ima problem sa ligamentom, nadam se da nije ozbiljnije. Ima otok i sigurno neće igrati. Ima još nekiliko igrača koji su se žalili na povredu, čekamo da prođe dan-dva i da sagledamo situaciju, imamo nekoliko njih i rovitih, pa ćemo vidite tačnu situaciju posle treninga - dodao je trener Zvezde.

Milojević je naveo da će utiske o dosadašnjem delu sezone, u kojoj je Zvezda između ostalog igrala grupnu fazu Lige šampiona, sumirati od naredne nedelje.

Istakao je da je presrećan jer je svaki igrač tokom sezone pružio maksimum i uspevao da nadoknadi izostanak drugog.

Nije želeo da govori o prelaznom roku.

- Ne želim da pričam o prelaznom roku u toku takmičenja. Najbitniji je duel sa Čukaričkim i razmišljam samo o njemu. Sešćemo posle toga mi iz sportskog sektora i videti šta nam je činiti. Tokom prelaznog roka svakodnevno komuniciramo, to je živa stvar, treba mnogo stvari da se dogodi. Nerealno je pričati o tome pre ponedeljka, igrači će malo i odmarati, ali za nas toga nema jer se spremamo za prolećnu deo - rekao je Milojević.

Utakmica između Čukaričkog i Crvene zvezde igraće se u subotu od 15.00 na Banovom brdu.

#Crvena Zvezda

#Vladan Milojević

'