AKTUELNO

Reprizna izvođenja su 1. i 2. decembra.

Predstava Tijane Grumić "Krofne, ljubav i još po nešto" u režiji Tijane Vasić biće premijerno izvedena sutra u Omladinskom pozorištu "Dadov", najavio je taj teatar.

Glavna junakinja komada devojčica Asja otkriva da je teško bolesna i živi u okruženju gde su zbog toga svi previše zaštitnički nastrojeni prema njoj, a niko zapravo ne razume kako se ona oseća. Ona pokušava da živi normalan život jedne tinejdžerke uprkos tome u kakvoj se situaciji trenutno nalazi - zaljubljuje se, biva ostavljena, sklapa prijateljstva za ceo život.

Asja ima retku priliku da shvati da život čine upravo uobičajene, a opet na svoj način čudesne, situacije koje treba prihvatiti i voleti. Lik Asje tumači Jelena Blagojević. U predstavi učestvuju studenti glume Novak Radulović, Tatjana Dimitrijević, Aleksandar Kecman i Milena Božić, kao i polaznici Škole glume "Dadova" Jelena Blagojević, Ognjen Dragović i Vlada Paprić.

Scenografiju je osmislio Nikola Nikolić, kostime Rijalda Dizdarević. Grumić je komad napisala na drugoj godini fakulteta, dok je Tijani Vasić ovo druga predstava na sceni "Dadova".

J. Stanković

#Pozorište

#Predstava

#Publika

'