AKTUELNO

Mnoge majke su kategorički protiv nošenja ovakvih štikli, dok proizvođači ubeđuju da se one proizvode samo radi profesionalnog fotografisanja dece.

Da li biste kupili svojoj bebi od nekoliko meseci, ili manje, štiklice? Da budu prave male ženice? Tržište naravno ima baš takve male štiklice, ali nemojte se odmah uplašiti.

To su one mekane papučice-štiklice za bebe koje još ne hodaju pa tako ne postoji ni šansa da se njihovo stopalo već od tako mladih dana privikava na štiklu.

Doduše, mnoge mame su se, kada su ih ugledale na slikama, uplašile baš toga - pa su, naravno, pošteno 'oplele' po proizvođačima i svima onima koji odmah komentarišu "moram da ih nabavim!"

Pročitajte još: NEVEROVATAN INSTIKT! Beba spasila majku sigurne SMRTI, evo na koji način

Mnoge su mame koje bi odmah naručile barem jedan par mini štiklica za svoje devojčice - možda za neku svečanu priliku, fotografisanje ili tek tako.

O cipelicama se oglasila i sama vlasnica kompanije Pee Wee Pumps Mišel Holbruk koja je za “Footwear News” izjavila da je svesna kakve reakcije ovakve štiklice (posebno one s leopard printom) izazivaju u javnosti - ali štiklice su, otkrila je, prvenstveno namenjene profesionalnom slikanju dece, prenosi Index.hr.

Pogledajte i sami i recite nam šta mislite o njima:

#Beba

#Internet

#Roditelji

#deca

#Štikla

'