AKTUELNO

Priča o Gorkom Listu je priča o doslednosti u očuvanju vrhunskog kvaliteta proizvoda

Da je vreme najbolji svedok kvaliteta, govori i čuveni gorki biter, čija priča počinje još davne 1961. godine, kada je kreiran prepoznatljivi ukus Gorkog Lista koji je do danas ostao nepromenjen. Sigurno se pitate u čemu je tajna Gorkog lista i kako je uspeo da traje svih ovih godina?! Odgovor leži u njegovoj prirodnosti, tajnoj recepturi, očuvanju kvaliteta, ali i u inovativnosti i praćenju trendova.

Veliki stručnjaci se trude da svaka kap Gorkog lista bude identičnog kvaliteta i ukusa, a posebnost lekovitog bilja koje se nalazi u sastavu Gorkog Lista, doprinosi haramoniji ukusa, ali i daje blagotvorno dejstvo na organe za varenje.

PRIRODNA AROMA I LEKOVITA SVOJSTVA PELINA

Gorki list u sebi sadrži ekstrakte 27 vrsta lekovitog bilja, a svaka od njih posebno, a još više u skladnoj kompoziciji, doprinosi harmoniji tela. Pored toga što Gorki List podstiče raspoloženje, zabavu i druženje, mnogi ne znaju da su sastojci ovog pića i lekoviti. Najprepoznatljiviji sastojak Gorkog lista je pelin. Ova čudesna biljka se u narodnoj medicini koristi od davnina, a veliki je broj oboljenja ili simptoma za čije se uklanjanje može iskoristiti. Ova biljka neodoljivog mirisa ima i antioksidativni efekat, a pored pelina, u Gorkom listu je skladno ukomponovano još 26 biljaka, među kojima su i majčina dušica, đumbir, nana i još brojne druge lekovite biljke.

„Gorki List je mnogo više od običnog bitera jer autentična aroma ovog biljnog likera predstavlja potpuni sklad gorkog i slatkog koja naraočito prija ako se pije rashlađen iz originalne čaše sa kriškom narandže ili limuna. Gorki List je nezamenljiv sastojak velikog broja mikseva pića, a sve popularniji vid konzimacije na urbanim žurkama su i kokteli, čiji je glavni sastojak Gorki List“. – ističe brend menadžet Snežana Mišić

LIDER U SVOJOJ KATEGORIJI SA VIŠE OD 100 MILIONA PRODATIH LITARA

JEDINI PRAVI…Gorki list je apsolutni lider svoje kategorije na tržištu Srbije, a uspešno posluje sa različitim tržišnim učešćem u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Nemackoj, Švajcarskoj, Italiji, Rusiji, Rumuniji, SAD-u.

Više od sto miliona prodatih litara u proteklih šest decenija i mnogo zadovoljnih i lojalnih potrošača svedoci su kvaliteta, čuvenog srpskog brenda, Gorki List koji vanvremenski traje i uvek je aktuelan.

Foto: Promo

#Gorki list

'