AKTUELNO

Pomoć je prikupljena u saradnji sa humanitarnom organizacijom iz Amerike.

Deca bez roditeljskog staranja u domovima "Vasa Stajić", "Drinka Pavlović" i "Moše Pijade", dobili su novogodišnje paketiće sa igračkama, odećom i obućom.

Poklone im je uručila princeza Katarina Karađorđević, a pomoć je prikupljena u saradnji sa humanitarnom organizacijom "Lajflajn" iz Čikaga.

Foto: Tanjug

Direktor Zavoda za vaspitanje dece i omladine Beograd, poznatiji kao dom "Vasa Stajić" Dragan Rolović zahvalio se princezi Katarini što već šestu godinu za redom pomaže deci doma da novogodišnje i božićne praznike provedu u lepšem ambijentu.

Princeza Katarina kaže da joj je privilegija da pomogne deci u Srbiji i naglasila da deca bez roditeljskog staranja nikada nisu sama, da ljudi iz njene fondacije misle na njih.

Foto: Tanjug

Kako kaže zahvaljujući organizaciji Lajflajn njena fondacija uspela da obezbedi paketiće za decu iz domova, ali će tokom ove nedelje obradovati još mnogo mališana, a pomoć će biti isporučena i bolnicama.

Domove za nezbrinutu decu posetile su i Dona Sekulić, članica borda direktora i Džordan Štajger, ambasadorka organizacije Lajflajn Čikago, koje su izrazile spremnost i želju da i buduće nastave sa pružanjem pomoći onima kojima je najpotrebnija u Srbiji.

N. Petričević

#Katarina Karađorđević

#Pomoć

#paketići

'