AKTUELNO

Drugi Beogradski polumaraton promoviše filantropiju pod sloganom "Trka dobrote", a donacijama pomaže Istraživačkoj stanici "Petnica".

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da Drugi Beogradski polumaraton šalje sjajnu poruku o značaju zdravog načina života, kao i da je jako važno što se na ovaj način skreće pažnja na mlade naučnike.

Foto: Tanjug

- Lep dan, lepo vreme, veliki broj ljudi se skupio i zaista je zadovoljstvo poslati još jednom poruku da je zdrav život važan za sve naše građane. Ovo je prijateljski a ne doktorsku savet -  rekao je Radojičić novinarima nakon što je dao znak za start polumaratona. On je dodao i da je značajno što je ovaj dan posvećen mladim naučnicima.

Foto: Tanjug

- Želimo da skrenemo pažnju na naše mlade naučnike, da ih na taj način pomognemo tako da smo nekoliko lepih stvari skupili na jednom mestu -  poručio je gardonačelnik.

Drugi Beogradski polumaraton promoviše filantropiju pod sloganom "Trka dobrote", a donacijama pomaže Istraživačkoj stanici "Petnica" da napravi iskorak i unapredi svoj naučno-istraživački rad.

#Beograd

#Maraton

#Zoran Radojičić

#trka

'