separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Palma pritekao u pomoć srpskoj porodici u Grčkoj - Turistima iz Velike Plane, na autoputu prema Paraliji, stao automobil!


Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Jagodina, pomogao je porodici Jović iz Velike Plane koja je krenula na odmor u Grčku, a kojima se pokvario automobil na autoputu prema Paraliji.


Naime, danas su motorima u grčki grad Katerini otišli Dragan Marković Palma, Đorđe Kosanić, narodni poslanik i potpredsednik JS, Života Starčević, portparol JS, Goran Milosavljević, načelnik Pomoravskog okruga. Tamo su obišli novoizgrađeni park, kako bi videli neku novu ideju kojom bi obogatili turističku ponudu Srbije.

Po povratku iz Katerinija, a na izlazu sa autoputa prema Paraliji, naišli su na pokvareni auto marke Renault Scenic. 

Autor: Pink.rs

Vlasnik auta Saša Jović zaustavljao je prolaznike, ali niko nije hteo da stane, iako je napolju bila visoka temperatura. Sa Sašom pored supruge bili su i njihovo dvoje male dece. Kada je naišao Palma sa saradnicima i video srpsku tablicu Velika Plana, zaustavio se pored vozila. 

Vozač automobila Saša Jović je bio veoma iznenađen kada je ugledao Palmu na motoru i to pored autoputa koji vodi za Atinu.

Kada je Palma čuo šta se desilo odmah je pozvao šlep službu, koja je odvezla auto u servis. Dok su čekali da pristigne šlep služba, Palma je otišao do samoposluge i kupio sokove, kolače, mleko i sendviče za porodicu Jović. Ova porodica, koja je izgubila svaku nadu da će im neko pomoći, u desetak minuta je dobila svu potrebnu pomoć i zadovoljni su stigli u Paraliju u koju su pošli.

Autor: Pink.rs

Da podsetimo, kancelarija Jedinstvene Srbije već četvrtu godinu radi u turističkom letovalištu Paraliji, tokom turističke sezone. Ta kancelarija, koju često tokom leta poseti i sam Dragan Marković Palma, je svojevrsni servis svim građanima Srbije koji letuju u grčkoj regiji Pierija.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti