AKTUELNO

Direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje Milovan Bojić izjavio je da će stupiti u štrajk glađu ako se sa zemljišta na kojem je predviđena izgradnja Instituta ''Dedinje 2'' ne ukloni nelegalni objekat brze hrane zbog kojeg se, kaže, odlaže početak izgradnje te ustanove.

Bojić je za Novo jutro Televizije Pink istakao da je Institut ''Dedinje'' podneo zahtev za rušenje bistroa ''Biblioteka'' koji, kako je naveo, ima privremenu dozvolu za rad do privođenja građevisnkog zemljišta nameni, u ovom slučaju izgradnji ''Dedinja 2''.

- Našem zahtevu se do sada nije pridružio gradski pravobranilac. Ukoliko 5. avgusta ne bude srušen objekat, stupiću u štrajk glađu - kazao je Bojić.

Foto: Printscreen

On navodi da je "sa papirima sve bilo 'čisto'" kada je došao na čelo Instituta, 30. novembra prošle godine, ali je, kaže, u međuvremenu volšebno uknjižen bistro na parceli na kojoj je imao privremenu dozvolu za rad.

Bojić je istakao da su kardiovaskularne bolesti ubica broj jedan čovečanstva, a više o tome pogledajte u videu koji sledi:

#Dedinje

#Milovan Bojić

'