AKTUELNO

Jagodina će narednih dana biti domaćin za više od 2.000 bajkera, a kako ističe gradonačelnik ovog grada, oni su već zakupili sve hotele u Pomoravskom okrugu.

Dolazak više od 2.000 bajkera u Jagodinu predsednik skupštine te opštine Dragan Marković smatra pozitivnim jer će se o tom gradu pričati i o njemu čuti u celom svetu, a očekuje i zaradu od oko dva miliona evra.

Marković navodi da će narednih dana Jagodina biti domaćin za više od 2.000 bajkera koji su već počeli da dolaze u taj grad. Bajkeri su, prema njegovim rečima, zakupili sve hotele u Pomoravskom okrugu i Kragujevcu.

Foto: Tanjug

- Do sutra će doci 2.000 bajkera iz celog sveta i Amerike. Jedan broj će doći sa ženom i decom. Srbiju i Jagodinu će na drustvenim mrežama videti više miliona korisnika i čuće za dolazak bajkera u Jagodinu u pozitivnom smislu - rekao je Marković.

On navodi da su među bajkerima milijarderi, vlasnici velikih kompanija i odbacuje navode medija da oni predstavljaju "rizik" za vlasnike restorana i kafana.

Želim odmah da ih demantujem. Prosecna cena motora je 25.000 evra. Biće i bajkera sa motorima od 100.000 evra i ne razumem kako neko ko ima motor od 100.000 evra neće da plati račun od 2.000 dinara u restoranu. Neki mediji su napisali Jagodina na nogama. Jagodina jeste na nogama da bi ih kao grad docekali, a ne da se plaše - rekao je on.

Foto: Tanjug

Marković kaže i da nije previđena grupna vožnja motorima po Jagodini.

- Mi ćemo pokazati da je Srbija dobar domaćin i da je Jagodina najbolji grad u celom svetu, a oni kada odu iz Jagodine da se hvale kako je Jagodina najgostoprimljiviji grad - rekao je Marković.

#Dragan Marković Palma

#Jagodina

#Motorcikl

'