AKTUELNO

Sprema se velika akcija policije i Tužilaštva!

Nakon višemesečnog istraživačkog rada portala srbijadanas.com, i mnogobrojnih dokaza koje su prikupili, kako kažu, preko različitih javnih institucija, kao što je Agencija za borbu protiv korupcije, Tužilaštvo i policija su pokrenuli istragu i uskoro se očekuje podizanje optužnice povodom sedam afera u Opštini Paraćin, saznaje ovaj portal iz izvora bliskog istrazi.

Sedam afera koje je tim istraživačkih novinara ovog portal otkrio i kojima se bavi od Nove godine, došle su do nadležnih organa i uskoro se očekuje kraj istrage koja će pokazati niz nezakonitih radnji koje su vlasti u Paraćinu nesmetano obavljale.

-Tužilaštvo po ubrzanoj proceduri sprema predmete za svih sedam slučajeva za koje postoji osnovana sumnja da je počinjeno više krivičnih dela i u narednom periodu slede hapšenja u Paraćinu- rekao je, kako navode, isti izvor i dodao da su dokazi koji su obrađeni dovoljni za podizanje optužnica.

Oni ističu da će portal Srbijadanas i u narednom periodu rasvetliti svih sedam afera i detaljno upoznati javnost sa svim krivičnim delima koja su počinjena na teritorije opštine Paraćin, od kojih su korupcija i malverzacije samo neke od njih.

#Hapšenje

#Paraćin

#Policija

#Tužilaštvo

#dokazi

'