AKTUELNO

U rakovičkom naselju Kijevo izgrađen je parking i asfaltirane su dve ulice, a tim povodom gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas to naselje i razgovarao sa građanima o budućim ulaganjima.

Asfaltirane su Gočka i Oplenačka ulica i izgrađen parkingu u Rasinskoj ulici koji prema rečima Vesića, može da primi 29 vozila.

Osim tog parkinga, podsetio je Vesić, u prethodnih nekoliko godina izgrađeni su novi parkinzi u Kneževačkoj i Viševačkoj ulici, dok su rekonstruisani i prošireni parkinzi u Srpskih udarnih brigada, u Čelebićkoj i Borskoj.

- Razgovarali smo sa građanima o tome šta su njihove potrebe, a između ostalog tražili su da se naprave parkići - rekao je Vesić i dodao da je u planu da se urade dva parkića u delu gde je Rasinske ulice.

On je naveo da su skoro sve stambbene zgrade u Rasinskoj ulici od JP ''Gradsko stambeno'' dobile novu rasvetu i sandučiće.

Foto: Tanjug

- Građani se žale na prilazne staze zgradama. Ovde već možemo da vidimo nekoliko koje je opština uradila iz svog kapitalnog budžeta. Nema para da se uradi sve ođednom, ali očigledno se radi i ako tako budemo nastavili, uspećemo da rešimo većinu problema - kazao je Vesić.

Kako je rekao, to što je urađeno političkim protivnicima izgleda malo, ali građanima veoma znači.

- Nama su ove stvari velike jer svaki problem koji rešimo znači mnogo građanima, a to je suština politike - smatra gradski menadžer.

On je istakao da se na ovaj način pokazuje da sadašnja gradska vlast radi ne samo u vreme izbora.

Foto: Tanjug

- Suština je u tome da se ljudi slušaju i da se problemi rešavaju. Ako tako budemo radili, a tako će sigurno biti u naredne četiri godine jer smo dobili poverenje građana, svako će za svoj kraj moći da kaže da je svake godine bolje nego što je bilo prethodne. A to je suština politike - zaključio je Vesić.

Događaju su, između ostalog, prisustvovali i predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić i državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković.

Pročitajte još: Danas počinje redovno majsko zasedanje Sabora SPC

#Beograd

#Goran Vesić

'