AKTUELNO

Manifestacija Beogradski noćni market, pod sloganom "Život je igra", počela je danas na pijaci Zeleni venac, na dan obeležavanja stogodišnjice prve Skupštine piljara Srbije, koja je bila upravo na toj pijaci.

Manifestacija je počela u veselom tonu sa muzikom i dobrim programom, koji će trajati do ponoći, a za koji je zadužen Teatar Mimart sa hodačima na štulama, žonglerima i pantomimičarima.

Direktor Beogradskog noćnog marketa Branko Nešić čestitao je pijacama jubilej i poručio da je na marketu, koji se prvi put obeležava na toj pijaci, više od 200 izlagača.

Foto: Tanjug

Dodao je da i ovaj put manifestaciju krasi dobra zabava, muzika i fantastična ponuda dizajnera, poljoprivrednih proizvođača i zanatlija.

- Pijace širom grada unapređuju svoj posao, a beogradski market nastojaće da prati tu pozitivnu energiju i da se trudi da pijace budu turistička atrakcija, a ne samo mesto dobre kupovine - istakao je Nešić.

Foto: Tanjug

Predsednik Skupštine opštine Savski venac Nemanja Berić poručio je da je za tu opštinu čast što se ove godine Beogradski noćni market održava na njenoj teritoriji, posebno u godini jubileja skupštine piljara.

- Manifestacija je jedinstvena prilika da se spoji tradicionalno i urbano, a izlagači ispromovišu svoje proizvode - istakao je Berić.

#Beograd

#Pijaca

'