AKTUELNO

Ubistvo Jelene Marjanović već 22 meseca ne prestaje da okupira pažnju javnosti, a detalje koje čitaoci možda nisu znali, moći će da pročitaju u prvencu novinara Televizije Pink Mladena Mijatovića.

Novinar Televizije Pink Mladen Mijatović objaviće svoj prvi roman posvećen misterioznom ubistvu pevačice Jelene Marjanović koje već 22 meseca potresa Srbiju i region i puni naslovnice dnevnih novina.

Foto: Pink.rs

Štampanje knjige "Ubistvo Jelene Marjanović" počelo je danas, promocija se očekuje sredinom marta, a tada će se naći i na kioscima i u knjižarama širom Srbije.

Foto: Printscreen Facebook

Čitaoci ovog triler romana moći će da saznaju kako se običan dan jedne porodice pretvorio u pakao.

Kroz kazivanje iskusnog novinara crne hronike Mladena Mijatovića, pred čitaocima će se po prvi put naći svi detalji najmisterioznijeg ubistva kojim se beogradska policija bavila u poslednjih deset godina.

Roman otkriva i kako izgleda život novinara, ali i policajaca koji istražuju ubistva. Mijatović je pratio gotovo sve akcije policije tokom istrage o ubistvu pevačice. Kao novinar bio je na mestima i prisustvovao scenama koje su ostale daleko od očiju javnosti. Odlučio je da kroz zanimljive zaplete, u knjizi koja se čita u dahu, tajne koje obavijaju taj slučaj podeli sa čitaocima.

Foto: Printscreen

Mijatovićevo "Ubistvo Jelene Marjanović" - uskoro u prodaji!

Pink.rs

#Jelena Marjanović

#Mladen Mijatović

#Ubistvo

#knjiga

'