AKTUELNO

Ni ovog vikenda televizija Pink nije imala konkurenciju među komercijalnim emiterima.

Ovog vikenda televizija Pink je je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji u svim grupama, a među urbanom populacijom čak duplo gledanija od trećeplasirane televizije.

Petak je obeležila najgledanija serija u Srbiji Crna ruža a zatim i tradicionalno Pinkove zvezdice sa više od 1.500.000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

Prate ih serije Elif i Bahar, najgledanija informativna emisija Nacionalni dnevnik i vaša omiljena emsija o poznatima Premijera, koja beleži fenomenalne rezultate, kako u premijernom, tako i u repriznom terminu.

Foto: Pink.rs

U subotu, Pink je oborio rekorde gledanosti! Pinkov Nacionalni dnevnik bio je nagledanija emsiija u danu, dok je ubedljivo najveći broj gledalaca bio uz takmičarski show Pinkove zvezde, koji je ove subote ispratilo više od neverovatnih 1.800.000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

Kao što ste navikli među najgledanijim našle su se i talk show emisije Sanje Marinković i Lee Kiš, pa je uz Nedeljno popodne bilo čak 1.200.000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

Televizija Pink je status najgledanijeg komercijalnog emitera u nedelju stekla serijama Crna ruža i Elif, Nacionalnim dnevnikom, kao i emisijom fantastične gledanosti Specijal, kojom televizija Pink upućuje apel za zaštitu dece i borbu protiv vršnjačkog nasilja.

Foto: Pink.rs

Televizija Pink 22 godine zbog Vas

#Gledanost

#Pinkove zvezde

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'