AKTUELNO

Nestala devojčica Danka Ilić (2) kojoj se trag gubi od utorka 26. marta oko 13 časova u Banjskom polju kod Bora, još nije pronađena. Prošla su skoro puna tri dana.

Ibro Ibrahimovć iz Biroa za borbu protiv trgovine ljudima istakao je da mora postojati jedinstvo u davanju informacija.

- Sve mogućnosti postoje. Raduje me da postoji nada da je dete živo, nije nađeno telo. Teško je verovati da dete može tako brzo negde da ode - istakao je Ibrahimović za Pink i dodao da nije isključena mogućnost otmice.

Foto: TV Pink Printscreen

Otmice se rade planski, ne impulsivno. Kod tihg stavri postoji mogućnost da neko iz neposredne blizine ko jeste povezan sa porodicom. Moguća je i trgovina ljudima, ona je u porastu, u Srbiji je iznad proseka. To je zabrinjavajuće. I u ovom slučaju postoji ta mogućnost. Najvažnije je slušati policiju i zvanične kanale.

Kako je dodao, ispostavilo se da sistem "Pronađi me" funkcioniše.

Pedijatar Saša Milićević kaže da kada je reč o maloj Danki veliki problem predstavljaju niska temperatura i nedostatak tečnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Deci je osnovna stvar voda. Mogu da zamislim u kakvom je stanju. Ona nije u stanju da se sakrije. Ovo je treći dan. A da ne pričamo o psihičkom stanju tog deteta, a nadam se da će biti pronađena - istakao je Milićević.

Autor: