AKTUELNO

Jevrejski narod je odlučan da se izbori sa Hamasom kako bi se obezbedio trajni mir, kaže Avram Izrael, bivši načelnik Beogradskog centra za uzbunjivanje

- Hamas kao grupacija koja se izmetnula od muslimanske vere, to su ljudi koji su neobuzdani zakonima, moralnim normama, pravilima i miroljubivošću... koja klaže da je glas Palestine, a zahvljujući njima ima najviše žrtava - rekao je Izrael za Pink.

On je dodao Hamas koristi civile kao živi zid.

Video sam kod jevrejskog naroda odlučnost da se sa Hamasom mora završiti kako bi se obezbednile pretpostavke za trajniji i dugoročniji mir na tom prostoru. Građani Izraela saosećaju sa patnjim palestinskog naroda.

Izrazio je žaljenje zbog žrtava i patnje dece u Palestini.

Predsednik Vrhovnog sabora Islamske zajednice Srbije Muhamed Jusufspahić navodi da se sve urodilo protiv stanovnika Gaze.

Foto: TV Pink Printscreen

- Čitava se svetska sila okomila njih. Bog hoće nešto da pokaže, oni traju. Mislim da je to prostor gde se najviše u Boga uzda. Sa svih strana imamo silu, kojima se može i koji imaju para, obožavatelje teritorije, sebe, sujete, a ovde imamo ljude kojih je sve manje i sve manje imaju - rekao je Jusufspahić.

Autor: