AKTUELNO

Mijatović je rekao da je sticajem okolnosti bio uključen u taj događaj zbog svega što radi, zbog svih tema koje se odnose na crnu hroniku.

- Od drugog aprila 2016. godine, kada je prijavljen Jelenin nestanak, pa onda dan kasnije, 3. aprila, kada je pronađeno telo, od tada, do sada kada god ima nešto novo, interesantno gledaoci Televizije Pink imaju priliku da čuju i da vide šta je to novo i bitno za slučaj Jelene Marjanović – naglasio je Mijatović.

On je dodao da kaže sve što je novo, a što neće uticati na istragu, jer ni na jedan način Televizija Pink ne želi da ugrozi istragu, kao ni da se svrstava ni na jednu stranu.

Foto: Printscreen

- Baratamo samo sa činjenicama, i na osnovu tog procesa koji traje i tolikog interesovanja javnosti, došao sam na ideju da napišem jednu knjigu, koja neće biti novinarski napisana, šta se dogodilo, gde, kada, faktografski, ali će biti na jedan prijemčiv način sve to napisano – objasnio je Mijatović.

Foto: Printscreen

Kako je istakao, u knjizi će čitaoci moći da saznaju detalje koje do sada možda nisu čuli ni videli, jer će sve to biti sublimirano na jednom mestu.

- To će biti štivo lako za čitanje, a kada knjiga bude izašla, ekskluzivna premijera će biti kod nas – rekao je Mijatović i dodao da je knjiga u fazi pisanja.

#Jelena Marjanović

#Mladen Mijatović

#knjiga

'