AKTUELNO

Najstariji sugrađani opštine Savski venac dobili su večeras svoj kutak u ulici Dr Aleksandra Kostića, na mestu renovirane prostorije nekadašnje mesne zajednice.

U emisiji "011" Televizije Pink pažnja je posvećena najstarijim sugrađanima, koji su dobili novi kutak na Savskom vencu.

Prema rečima predsednice opštine Savski venac Irene Vujović, najstariji sugrađani će tu moći da provode svoje slobodno vreme, da igraju šah, kao i da gledaju filmove, koje oni budu izabrali.

Vujović je za emisiju "011" rekla da je opština Savski venac izašla u susret svojim građanima i sprovela u delo njihovu inicijativu.

Ona je istakla da opština Savski venac vodi odgovornu socijalnu politiku kada je reč o najstarijim sugrađanima i da je, pored ovih prostora za zabavu, obezbeđeno i besplatno plivanje, besplatna škola plesa, i edukativni časovi računara.

- To je ono što oni pokazuju u velikoj meri - rekla je Vujović.

Ona je najavila da će sličan kutak biti otvoren i na Senjaku, prostoru nekadašnje mesne zajednice, i pored prostorija za zabavu, imaće i biblioteku koju su dugo čekali.

#Irena Vujović

#Penzioner

#Savski venac

'