AKTUELNO

Mališani iz prihvatilišta dobili su paketiće i za njih je održana predstava na Adi Ciganliji, kojoj su prisustvovali ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

- Svake godine u vreme praznika obiđemo prihvatilište. Ove godine rešili smo da to promenimo, da zajedno sa decom dođemo na Adu i da im poklonimo predstavu - rekao je Antić, koji je istakao da Grad Beograd posvećuje veliku pažnju deci.

Navodeći da sadašnje prihvatilište ima kapacitet za 20 dece, a da u njemu tokom hladnih dana boravi i 30 mališana, Antić je naglasio da je prioritet izgradnja novog prihvatilišta sa smeštajnim kapacitetima za 68 dece.

- Bavljenje decom je deo ukupne slike koju stvaramo. Nastavljamo sa podrškom deci kojoj je to najpotrebnije - izjavio je Antić.

On je istakao da je od izuzetne važnosti da se deca iz prihvatilišta ne osećaju izolovano i da se što lakše pripreme za budućnost. Antić se zahvalio zaposlenima u prihvatilištu koji se bave mališanima i pomažu im u prevazilaženju svih problema.

#Aleksandar Vučić

#deca

'