AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 30. novembar.

VREMENSKA PROGNOZA

LEDENO JUTRO! Evo kakav nas dan očekuje!

Foto: Pixabay.com

U Srbiji će jutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem, tokom dana pretežno sunčano, najviša dnevna temeratura do pet stepeni. Jutarnja temperatura od - 8 do - 2, a najviša od 0 do 5 stepeni. U Beogradu će jutro biti hladno sa slabim mrazem. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od - 4 do - 2, a najviša dnevna oko 3 stepena.

KURS NARODNE BANKE SRBIJE

NBS: Kurs dinara 123,19

Foto: Pixabay.com

Dinar će danas ostati na približno istom nivou prema evru i zvanični srednji kurs će iznositi 123,1992 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije. Indikativni kurs dinara prema dolaru je stagnirao na 116,1928 dinara za jedan dolar.

STANJE NA PUTEVIMA

OPREZ ZBOG POLEDICE! Zimska oprema obavezna!

Kako je saopštio AMSS, niske temperature dovode do stvaranja poledice, a zimska oprema je obavezna na gotovo svim putim pravcima u Timočkoj i Negotinskoj krajini i u planinskim predelima. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

Foto: Pixabay.com

SAVET LEKARA

Noć u Beogradu bez saobraćajnih nesreća

Foto: Pixabay.com

Prema rečima Macure, još uvek vladaju stomačni virusi, a respiratornih još uvek nema. -Kod stomačnih virusa, preporučuje se dijeta od dva do tri dana, pacijenti bi trebalo da piju dosta tečnosti, čaj - istakla je Macura. Ona je imala lepu poruku za sve čitaoce našeg portala - Porodica je okviru zdravlja, ljubavi i podrške.

A.V.

#Auto-put

#Kurs

#Lekar

#Servisni podaci

#Vreme

'