AKTUELNO

Vreme je praznika. Novo godina samo što nije stigla. Pripreme za najluđu noć su u toku. Neko će najluđu noć provesti u svom domu uz televizijski program, neko na romantičnoj večeri, a neko na ludim žurkama.

Nakon napornog rada tokom cele godine gotovo svi ministri u Vladi Srbije imaju samo jednu novogodišnju želju, a to je da se odmore i naspavaju. Zanimalo nas je gde i sa kim će naši ministri provesti predstojeće praznike.

Ministar Milan Krkobabić, zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća, provešće predstojeće novogodišnje i božićne praznike u svom domu.

Foto: Beta

- Praznike ću provesti u krugu najbližih a već 3.januara planira obilazak poljoprivrednih gazdinstava u selima na jugu Srbije u sklopu aktuelnog razvoja zadrugarstva u Srbiji - rekao je Krkobabić za Pink.rs.

Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike, kao i svake godine, biće na večeri u krugu porodice.

Foto: Tanjug

Sam doček će, kako je rekao, provesti sa Beograđanima ispred Skupštine Grada. Veći deo nastupajućih praznika, provešće radno, a tokom praznika svakako će ići u tradicionalni obilazak energetskih kompanija.

I ministar finansija Dušan Vujović, provešće novogodišnje i božićne praznike u krugu porodice.

Foto: Tanjug

Ministr prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Mladen Šarčević, novogodišnje i božićne praznike provešće u krugu porodice.

Foto: Tanjug

Vreme će, kako kaže, takođe, iskoristiti vreme za odmor, šetnju i ribolov.

Njegov kolega iz Vlade Srbije, ministar za kulturu i informisanje, Vladan Vukosavljević, novogodišnje praznike provešće uz knjige i rusku salatu, a božićne u krugu porodice, na tradicionalan način.

Foto: Beta

I ministar privrede Goran Knežević, izjavio je da se izuzetno raduje praznicima. - Provešću ih sa najužom porodicom kod kuće, u Zrenjaninu. Najiskrenija mi je želja da se odmorim od gužve, od telefona i od sastanaka - rekao je Knežavić.

Foto: Pink.rs, Printscreen youtube

Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, 31. decembra, kada će svi lumpovati, planira da legne u krevet već u devet.

- Ja ću 31. biti kod kuće sa decom i jedva čekam da spavam. Čim se završi serija „Nemanjići“, idem u krevet - rekao je Nedimović.

Foto: Printscreen

Jadranka Joksimović, ministarka za evropske integracije, kaže da nikada nije volela velike i pompezne dočeke.

Foto: Tanjug

- Praznike koristim da budem sa porodicom i prijateljima i retko kada idem na neke velike dočeke. To je period za mini-odmor i najbliže ljude - istakla je ona.

#Ministri

#Nova godina

'