AKTUELNO

Najniža temperatura od dva do šest, najviša od osam do 14 stepeni.

U Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom, najviša temperatura do 14 stepeni.

Vetar slab i umeren, jugoistočni, krajem dana i tokom noći u skretanju na severni, severozapadni. Najniža temperatura od dva do šest, najviša od osam do 14 stepeni.

Foto: RHMZ

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, povremeno sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, jugoistočni, krajem dana u skretanju na severni, severozapadni. Najniža temperatura oko šest, najviša oko devet stepeni.

Foto: RHMZ

U Srbiji će u ponedeljak, prema izgledima vremena za naredni period od sedam dana, biti osetno hladnije i vetrovito sa umerenim i jakim severnim vetrom, ujutru ponegde sa slabom kišom, a tokom dana sa snegom uglavnom u brdsko - planinskim predelima.

Od utorka do subote uglavnom suvo sa slabim i umerenim jutarnjim mrazem.

U utorak tokom noći i u sredu ujutro vetar u slabljenju. Dnevna temperatura malo ispod ili oko proseka, od srede u manjem postepenom porastu. Za dane vikenda pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA:

Biometeorološke prilke mogu izazvati pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika, naročito kajem dana i tokom noći ka ponedeljku. Poseban oprez je neophodan kod osoba sa srčanim i disajnim oboljenjima. Kod meteoropata su moguće glavobolja, promenljivo raspoloženje i bolovi u mišićima. U saobraćaju se preporučuje dodatna pažnja.

Č.N.

#Prognoza

#Vreme

'