separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Gojković uputila saučešće Kubi zbog žrtava uragana


Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković uputila je saučešće prededniku Nacionalne skupštine Narodne vlasti Kube Huanu Estebanu Laso Hernandesu, povodom gubitka ljudskih života u nevremenu koje je izazvao uragan Irma.


-Sa iskrenom i dubokom tugom primili smo tragične vesti o izgubljenim ljudskim životima i ogromnoj materijalnoj šteti, u razaranju koje je prouzrokovao uragan koji je pogodio Vašu zemlju. Dozvolite mi da Vama, poslanicima Nacionalne skupštine i čitavom prijateljskom narodu Kube u ime Narodne skupštine Republike Srbije i u svoje lično ime, uputim izraze iskrenog saučešća i solidarnosti povodom ove prirodne katastrofe.

Reči ohrabrenja u ovim teškim i mračnim trenucima je teško naći, ali sam uverena da ćete imati snage da pružite podršku onima koji su izgubili svoje najmilije, pomognete ugroženima i obnovite ono što je porušeno.

Molim Vas da porodicama nastradalih prenesete izraze najdubljeg saučešća, kao i želju za što brži oporavak povređenima - navodi se u telegramu saučešća Gojković, a saopšteno je iz parlamenta.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti