AKTUELNO

Pismo vam prenosimo u celosti.

Gospodine Aleksandre Rodiću, čitajući vaše saopštenje u kome ste spomenuli TV Pink, primetivši da "Kurir" nekoliko dana ne prelistavamo u Jutarnjem programu, moram da vam u ime Informativne redakcije objasnim sledeće:

Ne znam da li znate da niste glavni i odgovorni urednik svih medija u Srbiji, pa i TV Pink, kao što mi nemamo ambiciju da uređujemo vaše novine, bilo bi lepo da se i vi uzdržite od uređivanja programa naše televizije.

Budite jednom iskreni, vaša ambicija prevazilazi vaše sposobnosti. Naš problem nije što uređujete Makedoniju, Crnu Goru, BiH, to je problem tamnošnjih političara, ali naš postaje kada hoćete da uređujete sve medije u Srbiji, sa ili bez Aleksandra Kornica.

Kao dobro obavešten novinar, pouzdano znam da ste u kući Aleksandra Vučića pojeli više hleba i vina nego u svojoj i svim drugima kućama.

Zato prstom ne upirite na druge. Da li su razlozi, što već duže vreme "Kurir" napada čoveka koji je na predsedničkim izborima izvojevao apsolutno pobedu od 55 odsto glasova građana Srbije, nedostatak hleba i vina ili su ti razlozi dublji. To ne znam, ali ono što sasvim pouzdano znam da vi nećete uređivati Informativni program TV Pink.

Glavni i odgovorni urednik TV Pink Goran Gmitrić

#Aleksandar Rodić

#Goran Gmitrić

#Televizija Pink

'