AKTUELNO

Radnici počeli sa rušenjem

Radnici su počeli danas rušenje bespravno izgrađenog objekta u Studentskoj ulici 45 u Novom Beogradu. Majstori su prvo počeli da skidaju krov i prozore sa spornog objekta.

Foto: Tanjug

Prostor ispred Studentskog grada je obezbeđen trakom.

Foto: Tanjug

Na mestu su radnici sa dva kamiona, a tu je i električni građevinski generator.

Sekretarijat za inspekcijske poslove Beograda podneo je nedavno prijavu nadležnom tužilaštvu povodom bespravne gradnje koja se dogodila u Studentskoj ulici 45 u Novom Beogradu, a gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da Grad Beograd očekuje od predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića da u najkraćem roku ukloni taj bespravni objekat.

Foto: Tanjug

Na nelegalno izgrađenom objektu stoji obaveštenje da će Služba za izvršenje Uprave GO Novi Beograd, počev od današnjeg dana, na parcelama 912/1 i delu parcele 865/1 sprovesti prinudno rešenje, preko drugog lica, a da troškovi izvršenja padaju na teret izvršenika.

Foto: Tanjug

GO Novi Beograd saopštio je da će, pošto je Grad pravosnažno okončao postupak legalizacije objekta u ulici Studentskoj 45a, Služba za izvršnje započeti rušenje u ponedeljak 22. maja u devet sati".

Kao vlasnik objekta pominje se čovek koji se nalazio na izbornoj listi kandidata “Aleksandar Šapić - za predsednika opštine Novi Beograd“, a koji je nezvanično u srodstvu sa predsednikom Opštine Novi Beograd.

#Aleksandar Šapić

#Rušenje

'