AKTUELNO

Akademija Oxford je škola koja sa pravom u Srbiji nosi broj jedan. Škola stranih jezika i stručnog osposobljavanja, koja je za kratko vreme pomogla mnogima da pronađu posao u našoj zemlji, ali i u inosranstvu. Pomogla je svim zainteresovanim polaznicima da pronađu pravi put do željenog cilja, radeći na sebi i stičući znanje, usmeravajući se u pravom profesionalnom smeru.

Iz Akademije Oxford poručuju da, ukoliko želite da naučite neki strani jezik? Voleli biste da ovladate programiranjem? Da pravite igrice? Grafički dizajn? Ili možda želite da postanete pekar, automehaničar, vatrogasac, zidar, medar, recepcioner, poslastičar, barmen, serviser računara, fotograf, obućar, vozač viljuškara, knjigovođa, preduzetnik, medicinski radnik, krojač, duborezac, turistički vodič, novinar, kamerman, snimatelj, agent nekretnina, časovničar? Kojim god putem da krenete, stižete do željenog cilja uz pomoć renomiranih predavača iz Akademije Oxford kroz koju je do sada prošlo preko dvadeset hiljada zadovoljnih polaznika stručnih i zanatskih obuka.

Znanjem kojim stičete možete postati sve što poželite, kao u onoj pesmi: i pekar i lekar i apotekar; i kolar i stolar i knjigovezac i staklorezac; mesar, tesar, kovač, mlinar, vinar, kuvar, čuvar. Bilo šta i to sve na jednom mestu.

Izbor je zaista veliki, preko 700 kurseva i obuka.

Foto: Promo

Ono što je zanimljivo još, jeste da preko 35 standardizovanih kurseva stranih jezika u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike (CEFRL). Prevodilačke usluge sudskih tumača. Škola računara, programiranja i grafičkog dizajna. Kursevi nege i lepote.

Tu su i administrativni kursevi. Srednje škole: Gimnazija, Medicinska škola (više od 35 smerova), Ekonomska, Turistička, Mašinska, Ugostiteljska, Muzička škola i mnogo toga još...

Bitno je napomenuti da Akademija Oxford izlazi u susret svim kompanijama, fabrikama, firmama, državnim i nedržavnim ustanovama kada su u pitanju kursevi stranih jezika, kursevi za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju, zanatski kursevi i oni koji se tiču stručnog osposobljavanja. Ova Akademija ne zaboravlja ni pojedince, tako da su aktuelni porodični popusti, zatim pogodnosti za penzionisana lica, za nezaposlene, studente i srednjoškolce. Nakon završene obuke, sertifikati su validni i priznati od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Anketa kaže da su ovo neka od zanimanja koja će biti tražena ove godine: stručnjaci za razvoj softvera, mašinski inženjeri, šivači tekstila, zavarivači i rezači plamenom, monteri, armirači, komercijalni i trgovinski zastupnici. Jedan broj preduzeća navodi i da pri zapošljavanju novih radnika ima problem jer ne može da pronađe one koji imaju odgovarajuće kvalifikacije.

Ne odlažite akciju! Iskoristite ove podatke i pronađite posao koji zaslužujete.

Postani osoba koju poslodavci traže! Put koji vodi do vrha zove se istrajnost. I zato pametno koračajte ka cilju: uvek za jedan sprat više. Na tom putu imate pouzdanog saputnika – Akademiju Oxford.

Saznaj više: www.akademijaoxford.com

#Akademija Oxford

#Učenici

'