AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je Uskrs svima koj slave taj praznik.

- Svim građanima koji slave Uskrs želim, u ime Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i svoje lično ime, da ovaj hrišćanski praznik proslave spokojno i u miru sa najdražima, ispunjeni radošću i ljubavlju.Očekujem da ćemo u vremenu koje dolazi postići još bolje rezultate zajedno", navodi se u čestitki - saopštio je MUP.

Muftija srbijanski Dr Abdullaah ef Numan uputio je čestitke velikodostojnicima SPC i RKC u Srbiji patrijarhu srpskom Irineju u nadbiskupu beogradskom Stanislavu Hočevaru kao i svim hrišćnima u Srbiji u kojima se između ostalog kaže: ''Povodom velikog hrišćanskog praznika upućujem Vam najsrdačnije želje da pripadnici hrišćanskih crkava ove dane provedu u miru, ljubavi, slobodi, zdravlju i sveukupnom blagostanju.

Čestitku je uputio i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac u kojoj poručuje da dani pred nama budu motiv da činimo dobro za svoju porodicu i prijatelje, i prilika da iznova pokažemo vrednosti međusobnog uvažavanja, toleracije i zajedništva. Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević uputio je čestitke građanima Srbije i Republike Srpske uz poruku da Vaskrs provedu u slozi i miru.

- Danas treba da uvidimo lepotu života, ljubavi i sloge. Ove godine vere se susreću u najvećem hrišćanskom prazniku. Moja porodica i ja vam želimo da sve što ste započeli završite, a da ljubav bude beskrajna - naveo je prestolonaslednik.

Čestitke su ranije uputili odlazeći predsednik Tomislav Nikolić, izabrani predsednik Aleksandar Vučić, ministri u vladi i drugi zvaničnici Srbije.

#Nebojša Stefanović

#Uskrs

#čestitka

'