AKTUELNO

Kamini na graničnom prelazu Batrovci čekaju oko šest sati.

Saobraćaj u Srbiji je ovog jutra umerenog intenziteta, ali se obavlja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštio je auto-moto savez Srbije (AMSS). U poslepodnevnim časovima očekuje se veći broj vozila, jer je poslendnji radni dan u sedmici.

Zbog lepog vremena na putevima je više biciklista i motociklista, pa je potrebna veća opreznost vozača automobila.

Na graničnim prelazima, prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, putnička vozila se zadržavaju do 20 minuta.

Teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Batrovci zadržavaju oko šest sati.

Oporezno zbog radova na putu

Zbog izvođenja radova na izgradnji auto-puta E-75, do 20. aprila od 7 do 17 časova, doći će do izmene režima saobraćaja na putu Leskovac - Vranje, na potezu Grdeličke Klisure, od motela Predejane do Caričine doline. Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila prema postavljenoj adekvatnoj saobraćajnoj signalizaciji, opremi i semaforima.

Danas u podne počinju radovi na sanaciji nasipa kod mosta Beška, na delu državnog puta sa leve strane auto-puta, smer Beorad - Novi Sad (silazak sa mosta Beška). Saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, dok će zaustavna saobraćajna traka biti zauzeta, a planirano je da radovi budu završeni do 20. aprila.

Od 1. aprila počinju radovi na delu auto-puta E-75, Beograd - Novi Sad, u zoni nove petlje Nova Pazova. Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka u smeru od Novog Sada ka Beogradu.

#AMSS

#Granični prelaz

#Saobraćaj

'