AKTUELNO

Dodatnu opasnost predstavljaju i oštećenja koja su ispunjena vodom i ne vide se.

Putevi u Srbiji su ovog jutra mokri i klizavi zbog kiše, a najavljene su i padavine širom zemlje, pa iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS) upozoravaju vozače da budu oprezni za volanom, naročito na putevima koji vode ka Zlatiboru i Kopaoniku gde se očekuje sneg.

Iz AMSS-a upozoravaju i na opasnost od odrona kojih ima na putevima pored Ibra i Drine, a mogući su i u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, Đerdapskoj magistrali, na putevima kroz stenske useke, kao i onim koji vode u planinske predele.

Dodatnu opasnost u vožnji predstavljaju i sva oštećenja na kolovozu koja su ispunjena vodom, ne vide se, a mogu i te kako da utiču na bezbednu vožnju.

Danas do 17 sati, izvodiće se radovi na izradi revizionih šahti, u okviru projekta zida za zaštitu od buke, na deonici auto-puta kod KBC Bežanijska kosa, u smeru Beograd - Šid, pa će za saobraćaj biti zatvorena desna (zaustavna) saobraćajna traka.

Ovog jutra na našim graničnim prelazima za putnička vozila, prema informacijama Uprave granične policije, nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje, na prelazu "Horgoš" sa Mađarskom, zadržavaju oko 90 minuta.

#AMSS

#Auto-put

#Kiša

#Odron

#Saobraćaj

'