AKTUELNO

Temperatura će se spustiti za 10 stepeni, a od srede se opet očekuje pretežno sunčano i toplo vreme.

U Loznici je u podne izmereno čak 22 stepena, slede Novi Sad, Beograd, Kragujevac i Smederevska Palanka i Valjemo sa 21 stepen.  Lepo vreme izmamilo je brojne građane na ulice, a posebno je obradovalo najmlađe.

Meteorolozi za sutra najavljaju kratkotrajno osveženje.

U Srbiji se sutra očekuje naoblačenje sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom prvo u severozapadnim, a tokom dana i ostalim krajevima zemlje.

Foto: Beta

Na višim planinama sneg. Posle podne na severu, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima prestanak padavina i razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.

Duvaće umeren, povremeno i jak vetar, pre podne južni i jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni.

Jutarnja temperatura od četiri do 12, najviša dnevna od 10 na severu do 17 na jugoistoku.

Vreme će sutra i Beograđanima pokvariti raspoloženje. Prema prognozi očekuje se  u oblačno i hladnije vreme, povremeno sa kišom.

Kasno posle podne najavljen je prestanak padavina, a uveče i razvedravanje. Vetar umeren, povremeno i jak, pre podne jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura oko 12, najviša dnevna oko 14.

Foto: Beta

U Srbiji do nedelje pretežno sunčano i toplo, samo u četvrtak na severu promenljivo oblačno, uveče i tokom noći ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom.

#Prognoza

#Srbija

#Sunce

#Vreme

'