AKTUELNO

Opština Voždovac uskoro će biti deo jednog velikog projekta.

Voždovac će u skorijoj budućnosti dobiti svoj prvi kondominijum "Voždove kapije" zahvaljujući izraelskoj investiciji od 170 miliona evra, a povodom početka njegove gradnje večeras je u Skupštini grada Beograda održan svečani prijem.

Iza ovog projekta koji obuhvata više od 700 stambenih jedinica a prostire se na 70.000 kvadratnih metara stoji izraelski investitor "Shikun i Binui Group".

Početak gradnje kondominijuma čija je namera da promoviše savremen koncept života u gradu, obeležen je na svečanoj ceremoniji kojoj je prisustvovao i gradski menadžer Goran Vesić.

Vesić je rekao da je kompanija "Shikun i Binui Group" ulepšala lice Beograda i da će projekat "Voždove kapije" još više učvrstiti dobre odnose Izraela i Srbije.

- Grad Beograd se uvek trudi da im obezbedi najbolje uslove za neometanu realizaciju - poručio je Vesić.

Predsednik kompanije "Shikun i Binui group" Moše Lamani rekao je da ovaj projekat postavlja nove standarde života u gradu i poklanja Beograđanima pristupačan luksuz, sigurnost i udobnost.

Kompleks Voždove kapije će osim stambenih jedinica imati i podzemni parking prostor, maloprodajni prostor namenjen uslužnim delatnostima, zatvoren privatni park na 7.000 kvadratnih metara sa prilagođenim sadržajima za sve starosne grupe. Tu će se naći teretna na otvorenom, troator za kućne ljubimce i teren za padel tenis.

N. Petričević

#Goran Vesić

#Voždovac

#projekat

'