AKTUELNO

Sportsko veče u Pioniru i Čairu, a pored malih ekrana Pinkove zvezdice.

Prognoza

Foto: Pixabay.com

Lepo vreme dolazi u Srbiju, iako će se sunce kriti iza oblaka. Najniža temperatura u zemlji biće oko nule, a najviša u nekim krajevima zemlje čak do 16.

Savet lekara

Foto: Pixabay.com

Lekari upozoravaju da bi danas najizraženije tegobe mogli osetiti astmatičari i srčani bolesnici. Takođe, zbog porasta temperature, može doći do poremećaja sna, malaksalosti i glavobolje.

Kurs Narodne Banke Srbije

Foto: Pixabay.com

Evro je pre nekoliko dana prešao granicu od 124, ali će dinar ostati na približno istom nivou i zvanični srednji kurs iznosiće 124,0147 dinara za evro.

Stanje na putevima

Foto: Pink.rs

Zbog oblačnog, a toplog vremena otapa se sneg na pojedinim deonicama, pa samim tim biće dosta mokrih kolovoza zbog kojih se vozačima savetuje veća opreznost za volanom.

Ne propustite na TV Pink

Foto: Pink.rs

Veče provedite uz vaše omiljene Pinkove zvezdice. Od 21:30 uživajte u dobrim nastupima i navijajte za vaše male favorite.

Događaj

Foto: Fonet

U posetu Beogradu dolazi još jedan zvaničnik iz regiona - premijer Crne Gore Duško Marković. On će imati susrete sa srpskim zvaničnicima, a svečani doček ispred Palate Srbija prirediće mu domaćin, Aleksandar Vučić.

Dešavanja

Foto: Beta

Ljubitelji tenisa će u Nišu moći da uživaju u nastupu Dejvis kup reprezentacija Srbije i Rusije - posle završenog duela Viktora Troickog, na teren će izaći naš najbolji teniser Novak Đoković.

Foto: Tanjug

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 21. kola Evrolige na svom parketu dočekuju ekipu Efesa. Izabranici Dejana Radonjića će okušati da novim trijumfom nastave pobednički niz od sedam uzastopnih mečeva bez poraza.

S. P.

#Dobro jutro

#Pink.rs

'