AKTUELNO

Magla i odroni mogu stvarati probleme.

Česte promene vremena zahtevaju od vozača punu opreznost u vožnji uz strogo poštovanje saobraćajnih propisa, saopštio je Auto-moto savez Srbije, navodeći da je vidljivost dobra, mada se u kratkim jutarnjim časovima može očekivati mestimično kratkotrajna magla.

Ostatak dana će obeležiti uglavnom sunčano vreme sa temperaturama u plusu. Saobraćaj je trenutno umerenog intezitata na celokupnoj teritoriji Srbije kolovozi su na pojedinim deonicama mokari, pa se savetuje oprezna vožnja. Veći oprez za volanom, potrebno je na deonicama pored stenskih useka, klisura i pored rečnih tokova, jer su zbog oscilacije u temperaturama, odroni na putevima ovih dana nešto češći.

Radovi na putu

U vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1 (autoput E-75), na obilaznici oko Beograda, na mostu "Ostružnica", u oba smera, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza. Saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila i biće obezbeđen adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom. Danas u vremenu od 9-17 sati biće radova na obilaznici oko Beograda, u tunelima Lipak i Železnik, koji neće uticati na odvijanje saobraćaja, ali je potrebno obratiti pažnju na privremenu saobraćajnu signalizaciju.

S.A.

#AMSS

#Put

#Saobraćaj

'