AKTUELNO

BK grupa postavila temelje za novu fabriku.

Bogoljub Karić je sa svojom suprugom Milankom, saradnicima i prijateljima uz zvuke harmonike, srpsko kolo i jagnjenetinu sa ražnja proslavio postavljanje temelja za treću fabriku betona u sklopu imponzantnog projekta "Minks world", koji "BK grupa" s ogromnim uspehom realizuje u prestonici Belorusije.

Foto: BK TV

Za novu fabriku betona bilo je potrebno porušiti i očistiti 18.000 kvadratnih metara starih fabrika, a cilj je da se "Minsk world", poznat i kao "grad u gradu" u kojem je predviđeno da živi i radi 400.000 stanovnika i koji pruža svu potrebnu infrastrukturu baziranu na visokoj tehnologiji za udoban i aktivan život, proširi na impresivnih i rekordnih pet miliona kvadrata.

Foto: BK TV

Ogromni uspesi BK grupe, koja posluje u 17 zemalja, su i te kako primetni, a u prilog tome govori činjenica da je dve godine zaredom svrstana među 100 najuspešnijih kompanija na svetu, među kojima su Amazon, Alibaba, Bosch, Huawei, Simens, Bayer, Apple, Roche.

Foto: BK TV

Ova prestižna lista se objavljuje tokom održavanja Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, na kojem se okupljaju svetski lideri i na kojima se govori o strategijama budućnosti.

Foto: BK TV

#Belorusija

#Bogoljub Karić

'