AKTUELNO

Nagradna igra koju organizuje Vlada Srbije počela je danas. Vlada je ukinula plaćanje markica, a pogledajte kako izgledaju koverte.

Svi građani koji sakupe minimum 10 fiskalnih računa ili slipova kreditnih kartica u minimalnoj vrednosti od 100 dinara mogu učestvovati u nagradnoj igri Vlade Srbije "Uzmi račun i pobedi", a koja počinje danas.

KOVERTE U POŠTAMA

Koverte za nagradnu igru su sve iste kako se ne bi dovela u pitanje regularnost izvlačenja i da ne ispadne da je stan dobio "neko sa žutom kovertom sa cvetićima".  One mogu da se, potpuno besplatno, uzmu u bilo kojoj pošti, a na njima je već označeno gde se šalju. Građani će morati samo da popune svoje lične podatke - ime, prezime, adresu stanovanja, kontakt telefon.

Račune ili slipove kreditnih kartica ubacujete u specijalne koverte koje su izrađenje samo za ovu nagradnu igu i nalaze se u poštama.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ono što je veoma bitno jeste da ne smete u koverti mešati fiskalne račune i slipove kreditnih kartica. Ukoliko to uradite, bićete diskvalifikovani i nećete biti u prilici da osvojite glavnu nagradu, stan u Beogradu.

NAGRADNI FOND

5 stanova3 putovanja u Njujork za dve osobe5 putovanja u Pariz za dve osobe4 putovanja na Staru planinu za dve osobe 4 putovanja na Zlatibor za dve osobe 20 veš-mašina 20 mašina za sudove 40 frižidera 20 televizora 20 tableta 20 mobilnih telefona 20 laptopova 20 mikrotalasnih peći  20 automobila

Iako je prvobitna informacija bila da će cena slanja biti 23 dinara, Vlada Srbije odlučila je da dodatno olakša građanima i da slanje bude besplatno.

Najstariji račun, koji se može naći u koverti, jeste od 1. januara ove godine. Krajnji rok za slanje koverata je 1. april, a prvo izvlačenje je 12. marta.

N. Petričević

#Nagradna igra

#Račun

#Vlada Srbije

'