AKTUELNO

Iskoristite lepše vreme za šetnju.

Prognoza

Foto: Pixabay.com

U jutarnim satima moguć je mraz, dok se popodne očekuje pretežno sunčano vreme. Dnevne temperature biće iznad nule.Kurs Narodne Banke Srbije

Foto: Pixabay.com

Dinar je tokom vikenda mirovao prema evru i zvanični srednji kurs će sutra iznositi 123,9551 dinar za evro, dok kurs dolara iznosi 115,8134 dinara.

Stanje na putevima

Foto: Pixabay.com

Magla i sumaglica ovog jutra smanjuju vidljivost, a zbog niskih temperatura mogući su led i poledica na putevima. Putevi su prohodni, a očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja u gradovima.

Ne propustite na TV Pink

Foto: Pink.rs

Večeras od 21: 15 sat obavezno budite kod kuće jer tada počinje šou program "Izvedi me". U novoj epizodi ovog popularnog programa saznaćete da li će neki od tri kandidata uspeti da osvoji srce bar jedne devojke i odvede je na piće.

Događaj

Foto: Tanjug

Crvena zvezda u 18 sati u 20. kolu ABA lige dočekuje Mornar iz Bara. Meč se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Dešavanja

Foto: Pixabay.com

Poslednjeg dana Festivala evropskog filma u Beogradu, u prostorijama EU Info centra u Kralja Milana 7 biće prikazana dva filmska ostvarenja - u 18 sati "Ja sam stari komunista" i dokumentarac "Palme".

#Izvedi me

#KK Crvena zvezda

#Prognoza

#Zima | Magla | Putevi

'