AKTUELNO

Kako je istakao gradonačelnik Beograda, ovo je odličan korak ka liderstvu u regionu.

Vodeći globalni medij koji prati zbivanja u svetskim avio-kompanijama Air Transport World (ATW) proglasio je Er Srbiju za Lidera na tržištu avio-kompanija (Airline Market Leader) za 2017. godinu.

Domaća kompanija je prva u regionu koja je dobila ovakvu nagradu na globalnom nivou, što odražava domaće znanje i veštine, kao i sposobnost da se uspostavi kompanija svetske klase, saopšteno je Er Srbije.

Urednički tim ATW-a odabrao je srpsku avio-kompaniju zbog njenog izvanrednog napretka tokom poslednje tri godine, koji je kulminirao u junu 2016, pokretanjem direktnih letova za Njujork, čime je Er Srbija postala jedina avio-kompanija u jugoistočnoj Evropi koja nudi transatlantske letove za SAD.

Er Srbija je prepoznata zbog svojih inovativnih proizvoda i usluga i dobrih poslovnih strategija koje su doprinele da se razlikuje od konkurencije u jugoistočnoj Evropi, dok u isto vreme širi svoju mrežu, unapređuje prihode, bazu klijenata i prepoznatljivost brenda.

Nagrade ATW za avio-kompanije uspostavljene su 1974. godine kao oznaka izvrsnosti u industriji avio-prevoza, i uvažene su širom sveta zbog svog integriteta i nezavisnosti, privlačeći stotine nominacija za avio-prevoznike svake godine.

- Priča o Er Srbiji veoma je upečatljiva, posebno od prošlogodišnjeg pokretanja direktnih letova za Njujork - oživljavanja stare vazdušne veze i unošenja novog života u tržište koje je bilo izgubljeno duže od dve decenije - rekla je Karen Voker, glavna i odgovorna urednica ATW-a, čestitajući timu Er Srbije na dostignućima.

I. P.

#Aerodrom

#Avion

#Er Srbija

#Lider

#Nagrada

'